Duolingo

Mar. 17, 2017

Igen érdekes dologra szeretném felhívni minden angolul tanuló figyelmét. A Duolingónak van egy magyar nyelvet oktató része is - angol nyelven.

Minden angolul tanuló vagy angolul tanulni vágyónak ajánlom ezt a tanulási lehetőséget, amely minden Duolingót használónak rendelkezésére áll. Teljesen más tematika, más pedagógiai megközelítés, némileg más szókincs - nyilván az alap szókincs ugyan az - várja azokat a tanulni vágyókat, akik kipróbálják az alkalmazást. Érdekes dolog belelátni, hogyan tanul nyelvet egy angol anyanyelvű. Sokat lehet fejlődni akkor is, ha már elvégeztük az összes angol leckét.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, keresd a Duolingo oldalán!

Kérlek, további tanulási lehetőségekről tájékozódj a NYELVTANULÁS oldalon, vagy böngéssz bátran a TANULNI 45 FELETT bármely weboldalán!

 

Amennyiben tetszett weboldalam, kérlek, "jutalmazd"  👍 (tetszik) gomb megnyomásával az Önálló nyelvtanulás és/vagy a Tanuljunk 45 felett facebookos oldalam!

Sep. 10, 2016
Ingyenes nyelvoktató

Kedvenc nyelvoktató programmal szeretném kezdni a blogot.

Ingyenes és tudományosan megalapozott, számtalan nyelven elérhető (sajnos magyarul egyelőre csak az angol nyelvoktató változatban).

A megadott linken elérheti a duolingo alkalmazást, amely a kezdő szinttől haladó szintig gyakoroltatja velünk a szavakat, kifejezéseket, mondatokat, az egyes témaköröknél nyelvtani magyarázatokkal.

Az alkalmazás megtalálható mobiltelefonokra is, így arra telepítve könnyen tanulhatunk bárhol, természetesen internet hozzáférés esetén.